Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri autocunoastere si accesarea potentialului interior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Coaching-ul te ajuta sa privesti cu claritate situatia ta actuala si sa-ti stabilesti obiectivele, astfel incat sa-ti realizezi pe deplin viata. Odata stabilite obiectivele, psihoterapeutul te va ajuta sa dezvolti un plan de actiune si te va ajuta, motiva si sustine in indeplinirea acestui plan.

Uneori, un proiect poate parea atat de mare si complicat incat nu stii de unde sa incepi. Si, cu cat amani mai mult, cu atat devine mai dificil de indeplinit. Hipnoterapia si coaching-ul te pot ajuta sa-ti dezvolti motivatia si sa-ti redescoperi pasiunea pentru a incepe realizarea scopurilor tale. Aceasta dubla abordare este eficienta deoarece poate determina schimbari fundamentale atat in atitudine cat si in modul de a actiona.


Tehnicile utilizate in cabinet te pot ajuta:

1. Sa-ti clarifici obiectivele - este cunoscut faptul ca scrierea obiectivelor le face mai tangibile si mai reale;
2. Sa-ti analizezi temerile, rezistentele si convingerile limitative care te blocheaza; multe persoane cred ca sunt destinate sa ramana in situatia lor actuala, chiar daca aceasta nu ii mai satisface. Coaching-ul te ajuta sa-ti schimbi aceste convingeri limitative;
3. Sa-ti transformi obiceiurile negative si sa-ti imbunatatesti comportamentul;
4. Sa dezvolti sau sa mentii o atitudine pozitiva pentru atingerea scopurilor tale;
5. Te incurajeaza sa faci pasi concreti in realizarea obiectivelor.


TERAPEUTUL NU TE JUDECA!

Psihologul este o persoana care crede in abilitatile tale. Prin coaching, te va invata sa-ti canalizezi energia in mod eficient. Rolul lui este de a-ti adresa intrebarile potrivite pentru a te ajuta sa-ti gasesti propriile solutii si sa functionezi in mod independent. El te va pune in legatura cu propriile resurse pentru a descoperi ceea ce este cel mai bine pentru tine.



MINGEA ESTE IN TERENUL TAU!

Terapeutul nu gandeste pentru tine, nu face nimic in locul tau ci, doar, te pozitioneaza intr-un unghi din care totul este mai accesibil, astfel incat sa faci singur ceea ce este mai util pentru indeplinirea proiectelor tale.


VEI FI INTOTDEAUNA RESPONSABIL PENTRU TINE, PENTRU REZULTATELE SI SUCCESELE TALE!
Din Gura in Gura